Асансьори без машинно помещение ECO DRIVE

Асансьори без машинно помещение ECO DRIVE

Асансьори без машинно помещение ECO DRIVE

СЕРИЯ АСАНСЬОРИ  ECO DRIVE – Проектиране и изпълнение без граници

     

ECO DRIVE:  Еволюцията на асансьорите

 

Асансьорите от серия ECO DRIVE  са от най-ново поколение.

Това са асансьори,които не изискват машинно помещение,а това от своя страна носи големи ползи за инвеститорите, тъй като се елиминира изцяло неговата необходимост и по този начин се спестяват средства и площи.

 

Гъвкавост при проектирането

 

Асансьорите ECO DRIVE  могат да се изпълняват и за нестандартни размери на шахтите,отговаряйки на индивидуалните изисквания на клиентите.

Широката гама на ECO DRIVE  е в състояние да покрие всички възможни нуждисъс скорост до 2 м/с итовароподемност до 5000 кг.

Компактната модулна конструкция на ECO DRIVE  осигурява възможност за редуциране размерите на асансьорната шахта и бърз монтаж на обекта.

 

Безопасност

 

ECO DRIVEпокрива напълно изискванията на всички актуални Директиви в асансьоростроенето и прилежащите продуктови стандарти.

 

Задвижване от ново поколение

 

В асансьорите серия ECO DRIVE  се инсталират най-съвременните безредукторни повдигателни механизми с микрочестотно управление.

Високият коефициент на полезно действие осигурява повишена ефективност и възможност за работа при усилен трафик.

 

Комфорт и тиха работа

 

С този тип управление се  достигат  нови висоти по отношение на комфорта – плавно потегляне, спиране и комфортно пътуване. Това несъмнено се отразява и на изключително тихата работа на мотора.На практика шум от него не се чува в кабината.

 

Редуциране на разходите

 

В ECO DRIVE  е внедрен висококачествен безредукторен повдигателен механизъм, произведен в Италия. Посредством високият коефициент на полезно действие се постига много висока ефективност на работа, която осигурява икономия на енергия.

При еднакви показатели ECO DRIVE  е 2,5 пъти по-икономимен спрямо хидравлично задвижване.

Контакти - адрес
ТЕХПРО И КО ЕООД
Пловдив, ул.Вълко Шопов 14
За контакти
032 943 611
0878 27 77 21