0 %

Кой ни се довери
Реализирани проекти
УЕСТ ПОИНТ
03.03.2021
УЕСТ ПОИНТ
Инвеститорът на компелкс "УЕСТ ПОЙНТ" се довери на нашата компания да изпълни всички 10 асансьора в този комплекс. Асансьорите ще бъдат с дуплексно управление и луксозни кабини. Не на последно място: ще бъдат високоскоростни. Напред и нагоре!
ПАНОРАМА ПАРК
17.06.2020
ПАНОРАМА ПАРК
Нашата компания бе номиринара в изпълнението на един от най-новите луксозни компелкси в гр. Пловдив - Панорама Парк Изток. Нашия клиент заложи избора си на високскоростни асансьори с луксони кабини в комбинация от МДФ и елементи от черна огледална ламарина.
ТОМОВ ПЛАЗА
06.05.2020
ТОМОВ ПЛАЗА
Имахме честа да бъдем номинирани за изпълнител на асансьорите на попълярни в гр.Пловдив комплекс ТОМОВ ПЛАЗА. Асансьорите са високоскоростни с капацитет до 13 лица/1000 кг. Напред и нагоре!
КОМПЛЕКС КАЗА МИЯ
01.05.2019
КОМПЛЕКС КАЗА МИЯ
В комплекса изпълняваме доставка и монтаж на 10 броя електрически безшумни асансьори ECO DRIVE.
ТОСКАНА РЕЗИДЪНС
02.04.2019
ТОСКАНА РЕЗИДЪНС
Един от последните проекти. Нашия клиент ни възложи изпълнението на асансьори с индивидуалне дизайн на кабината в бутиковия комплекс Тоскана Резидънс.
Магнолия Резидънс
04.03.2019
Магнолия Резидънс
Набиращата все по-голяма популярност строителна компания "Арх Сити Строй" ООД ни възложи изпълнението на асансьорите в един от нейните водещи поекти - Магнолия Резидънс. Асансьорите ще бъдат електрически - серия ECO DRIVE. Кабината ще бъде с луксозен дизайн,като на кабинната бутониера ще бъде инсталиран TFT цветен дисплей. Напред и нагоре!
PLOVDIV CITY PARK 2
11.02.2019
PLOVDIV CITY PARK 2
Нашата компания отново спечели доверието тна инвестиционната компания Хъс Инвестмънт за изпълнение на пътническите асансьори на Plovdiv City Park 2. Характерното в случая е,че асансьорите ще бъдат със скорост 1,6 м/с,което рядко се изпълнява за жилищни комплекси. Напред и нагоре!
Eco Drive асансьори в Best boutique hotel
17.08.2017
Eco Drive асансьори в Best boutique hotel
Асансьорите са с дизайн на кабините от серия Олимпия,които хармонизират с общата визия на хотела. Кабините са светли и просторни, с товароподемност 10 лица.
Жилищен комплекс Грийн плейс
03.07.2017
Жилищен комплекс Грийн плейс
Нашата компания спечели конкурсът за изпълнение на пътнически асансьори в най-новия жилищен комплекс в Пловдив.
Жилищен комплекс Пловдив сити парк
01.05.2017
Жилищен комплекс Пловдив сити парк
Компанията ни успешно монтира пътническите асансьори на един от най-новите проекти в гр. Пловдив - Комплекс Пловдив сити парк. Асансьорите са от най-ново поколение - модел ECO DRIVE с италиански безредукторен повдигателен механизъм. Нашите асансьори умело се вписват в атрактиваната и модерна визия на комплекса. Кабината е с LED скрито осветление, а стените са с покритие от цветно стъкло
Пътнически и болничен асансьор УМБАЛ Каспела
22.05.2013
Пътнически и болничен асансьор УМБАЛ Каспела
В една от най-големити и модерни болници в България, нашата компания произведе е и монтира болничен асансьори и два пътнически асансьори в управление дуплекс.
АГ болница СЕЛЕНА
10.09.2012
АГ болница СЕЛЕНА
В най-модерната АГ болница в Южна България ние монтирахме 4 подемни съоръжения - пътнически и болничен асансьор, товарна платформа и кухненски асансьор.